Categories
Observasjoner

Full inversjon!

Beklager, jeg greier ikke la være. De av dere som bor i Bergen har sannsynligvis fått med seg at luftkvaliteten er rimelig dårlig i disse inversjonstider, noe som har satt i gang en del tiltak – og det siste i rekken har vist seg å være ganske kontroversielt. Dette må være en av de mest kommenterte sakene på BT gjennom alle tider (mulig toppet av pepperkakebyknusingen – jeg har ikke sjekket). Sinte bilister mener å kunne påstå at biler knapt nok forurenser, og et av de oftest fremlagte påstandene er at det er vedfyrerne som har skylda. Ettersom hovedproblemet i Bergen p.d.d. er NOx nivået tenkte jeg at SSB kunne være nyttig – og se hva jeg fant:

Say no more…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.