Categories
Uncategorized

Arkodeologi

Jeg tar meg en liten halvtime hver kveld for å konvertere gammel (som i ti år gammel) kode fra sourceforge (KGB og WMUS) fra CVS til GIT, bare for å ta vare på historien. Det ligger en hel del timers arbeid i disse repositoriene, så det hadde vært kjekt å få flyttet dem over til et skikkelig DVCS, om enn ikke for annet enn muligheten til å prøve å få kompilert koden igjen (om jeg noengang skulle få tid til å gjøre noe slikt). Problemet er bare at CVS/SVN ikke mapper helt til GIT når det kommer til f.eks. repolayout (tags og branches representert ved mappestruktur f.eks.). Jeg har lest litt rundt omkring, men enda ikke funnet den enkle løsningen, så om noen skulle være så heldige å ha kommet over den, mottas tips med takk:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.